Palveleva autokorjaamo

Autohuolto Saikkonen on toiminut Mikkelissä vuodesta 2002. Huhtikuussa 2009 muutimme uusiin, nykyaikaisiin tiloihin Kaapelikadulle.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki normaalit autokorjaamopalvelut. Vankan ammattikokemuksen turvin pystymme tekemään oikeat diagnoosit harvinaisemmistakin toimintahäiriöistä, sekä suorittamaan erityisosaamista vaativia korjauksia ja asennuksia. Korjaamomme on varustettu ajanmukaisella tekniikalla, atk -pohjaisella testilaitteistolla sekä useiden automerkkien vaatimilla erikoistyökaluilla.

Olemme itsenäinen autokorjaamo ja teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien suurten varaosaketjujen (Autoasi, AD Varaosamaailma, Fixus) kanssa. Tämä takaa asiakkaillemme laadukkaat alkuperäisiä vastaavat vara-osat ja takuun sekä työlle, että osille.

Nykyaikainen laitteisto- ja koulutustasomme mahdollistaa myös uusimpien automerkkien huolto- ja korjaustyöt. Tilamme mahdollistavat myös isojen paketti- sekä matkailuautojen huollot ja korjaukset

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Webasto, Ederspächer ja Defa lämmittimien myynti, asennukset, huollot ja korjaukset.

Autojen ilmastointilaitteiden huollot, korjaukset ja tarkistukset hoituvat meillä kätevästi uusilla testilaitteilla. Ilmastointilaitteiden korjaukset ja huollot suoritetaan Tukesin ajoneuvoalan pätevyysvaatimuksien mukaan.

Autojen renkaat ja vanteet saa kauttamme edullisesti ja helposti. Teemme renkaiden vannetyöt, tasapainotuksen ja asennuksen autoon sekä huolehdimme vanhojen renkaiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Toimimme yhteistyössä Vannetukku Oy:n kanssa, joka takaa monipuolisen rengas- ja vannevalikoiman kaikista hintaryhmistä.

Simo Saikkosella on autoasennusalalta yli neljänkymmenen vuoden kokemus. Ammattitaitoaan hän edelleen täydentää jatkuvalla kouluttautumisella, joka on välttämätöntä autojen elektroniikan lisääntyessä.

Kari Saikkonen toimii yrityksessä autoasentajana.

Maykel Mesa Prendes toimii yrityksessa autoasentajana