Autohuolto Saikkonen käyttää korjauksissa apuna edistyksellistä Bosch-diagnostiikkaa ja Castrol voiteluaineita.
Suoritamme OBD- ja pakokaasutestaukset sekä bensiini- että dieselautoihin.

Merkkiriippumattomana korjaamona suoritamme huollot ja korjaukset kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. Käytämme huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia merkkivaraosia, sekä tarvike- ja vaihto-osia. Asianmukainen auton huoltohistoria lisää auton jälleenmyyntiarvoa.
Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit. Erikoisosaamisemme löytyy kuitenkin Mercedes-Benz, Honda, BMW ja Saab -merkeistä yli 30 vuoden kokemuksella.

Määräaikaishuollot

Säännöllisesti huolletun auton tekniikka kestää pidempään ja toimii luotettavammin, kun sitä huolletaan autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti. Auto, kuten ihminenkin - vaatii huolenpitoa kunnon säilyttämiseksi. Mikään ei ole epämukavampaa kuin jäädä sateisena, kiireisenä päivänä tielle ja aikataulut "kaatuvat" päälle. Huollata siis autosi mieluummin ennakkoon ja välty ikäviltä ongelmilta.

Jakohihnan vaihto

Kun pidät huolen jakohihnan vaihtamisesta ajoissa ja huolto-ohjelman mukaisesti, säästyt sen rikkoutumisesta johtuvasta moottorivauriosta sekä moottorin kalliilta korjaukselta. Kunnossa oleva jakohihna on halpa vakuutus toimivalle moottorille.

Katsastuspalvelu

Suoritamme autollesi katsastustarkistuksen, teemme mahdolliset huolto ja korjaustoimenpiteet sekä suoritamme pakokaasumittauksen. Tämän jälkeen käytämme autosi katsastuksessa.

Ilmastointilaitteen huollot

Huollamme ja korjaamme ajoneuvojen ilmastointilaitteet. Normaalikäytössä ilmastointilaite menettää vuosittain 5-10% tehostaan jäähdytysaineen haihtumisesta johtuen. Huollon yhteydessä ilmastointilaite puhdistetaan, kuivataan ja täytetään uudelleen. Suosittelemme ilmastointilaitteiden huoltoa kahden vuoden välein. Ilmastointilaitetta kannattaa käyttää silloin tällöin myös talviaikana, koska silloin kompressorin tiivisteet pysyvät öljyttyinä ja notkeina eivätkä ne rikkoudu keväällä aiheuttaen järjestelmän tyhjenemistä.

Defa-lämmittimet

Asennamme ja korjaamme defa lämmitysjärjestelmät, johon kuuluvat mm. lohkolämmittimet ja sisätilan pistorasiasarjat

Eberspächer ja Webasto autolämmittimet

Tuotevalokoimastamme löytyy suositut Eberspächer ja Webasto autolämmittimet. Lämmittimet on suunniteltu lämmittämään sekä moottorin, että matkustamo. Vesilämmitin asennetaan tavallisesti moottoritilaan ja yhdistetään jäähdytysnestekiertoon. Auton oma kennolämmitin puhaltaa lämminta ilmaa matkustamoon, matkustamon omien lämmityskanavien kautta. Matkustamon puhallinnopeutta säätämällä voidaan lämpötila säätää matkustamossa sopivaksi. Kellokytkimellä voidaan ohjelmoida esilämmityksen aloitus ja kesto. Käyttömukavuutta voi lisätä hankkimalla järjestelmään radiokauko-ohjaimen tai GSM-kauko-ohjaimen. myymme, asennamme ja huollamme autolämmittimet

Renkaat ja vanteet

Autojen renkaat ja vanteet saa kauttamme edullisesti ja helposti. Teemme renkaiden vannetyöt, tasapainotuksen ja asennuksen autoon sekä huolehdimme vanhojen renkaiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Toimimme yhteistyössä Vannetukku Oy:n kanssa, joka takaa monipuolisen rengas- ja vannevalikoiman kaikista hintaryhmistä.

Sijaisauto

Sijaisauto varmistaa liikkumisen vapauden. Kun jätät autosi meille huoltoon, ota samalla käyttöösi edullinen sijaisauto. Sijaisautona meillä on Mercedes-Benz A170 CDI Saat sen kätevästi tekemällä varauksen jo huoltoa tilatessasi. Näin voit liikkua vapaasti sinä aikana, kun oma autosi on hetken poissa liikenteestä. Auto on käytössäsi korjaamon työpäivän ajan. Sijaisauton saat käyttöösi 35€/ päivä. Hinta sisältää 100 km ajoa polttoaineineen. Käyttämällä sijaisautoa varmistat, että päiväsi sujuu mutkattomasti.


Tuemme "Autosi huolto - sinun valintasi" (R2RC) –kampanjaa Tervetuloa meille määräaikaishuoltoon! Soita ja kysy tarjous. Olemme Bosch Injection System -korjaamo